Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme) 80photos+6videos




Το LarisaFun είναι ένα blog της Λάρισας και έτσι σαν πρώτο του άρθρο σας παρουσιάζει την Λαρίσα (Larissa Riquelme).

Το γνωστό μοντέλο εσωρούχων από την Παραγουάη έγινε παγκοσμίως διάσημη γιατί στο Μουντιάλ του 2010, ήταν μία από τις πιο «καυτές» φιλάθλους υποστηρίζοντας την πατρίδα της. Δείτε γιατί...

Οι πρώτοι που την ανακάλυψαν, μετά φυσικά τους Παραγουανούς, ήταν οι Ιταλοί λόγω των έξαλλων πανηγυρισμών της στο ματς με τη Σκουάντρα Ατζούρα αλλά και την τοποθέτηση του κινητού της στο αβυσσαλέο της ντεκολτέ. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου οι φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του κόσμου (και του internet). Η ίδια δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής ότι «Αν η Εθνική Παραγουάης φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά τότε θα γδυθώ στην πλατεία Δημοκρατίας στο κέντρο της Ασουνσιόν»!

Μερικές από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες σε όλο τον κόσμο φιλοξενούν στην ηλεκτρονική τους έκδοση ολόκληρα αφιερώματα για την όμορφη Λαρίσα. Ανάμεσά τους η Ισπανική «Αs», η Ιταλική «Corriero dello Sport» και η Βραζιλιάνικη «Globo». Το όνομα της είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή στις μηχανές αναζήτησης και στο Τwitter.

Τα εγκεφαλικά που προκαλεί σε κάθε της σόου η Λαρίσα Ρικέλμε είναι γνωστά και δεδομένα, γι' αυτό και αποτελεί μια από τις αγαπημένες προσκεκλημένες σε νυχτερινές τηλεοπτικές εκπομπές κορυφαίων καναλιών σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε μία μεγάλη συλλογή από 80 φωτογραφίες της και μερικά βίντεο που τα πετάει όλα.


κάντε κλικ σε μια φωτογραφία για προβολή σε μεγέθυνση